De boekingen zijn geopend! Boek nu al jouw avonturen voor ons nieuwe seizoen vanaf april.

The Outsider - Laser Battle

 

Veelgestelde vragen

Zit je nog met enkele vragen voordat je aan jouw avontuur begint? We lijstten alle vragen van voorgaande avonturiers voor jou op en geven jou onmiddellijk ook het antwoord. Nog niet gevonden wat je zoekt? Aarzel niet om ons te contacteren.

Trek zeker sportieve kledij en stevige schoenen aan die  vuil en nat mogen worden. Voor achteraf neem je best ook reservekledij mee.

 

 

De lasergames worden op al onze locaties buiten gespeeld.

 

Het Belgische weer kan het wel eens laten afweten, maar daar laten echte strijders zich niet door kennen. Neem in dat geval dus zeker voldoende regenkledij mee om het spel bij mindere weersomstandigheden nog steeds comfortabel te kunnen spelen.
Zijn de weersomstandigheden te extreem om het spel te spelen? Dan zal de monitor je dit laten weten en dan wordt er op het moment zelf een passende oplossing geboden.

 

Dit spel kan al vanaf 7 jaar gespeeld worden, en is daarbovenop dé perfecte activiteit voor een sterk gemengde groep qua leeftijden. Oma en opa kunnen het kamp beschermen terwijl de jongere telgen met volle energie de aanval inzetten.

 

 

Deze activiteit kan iedereen perfect aan met een basisconditie. Je kan het spel heel actief maken door veel heen en weer te lopen, maar je kan ook als een sluipschutter een vaste schuilplek zoeken om de vijand in de gaten te houden en aan te vallen.

 

Voor ieders veiligheid vragen wij onze gasten geen alcohol te drinken voor en /of tijdens de activiteiten.

 

 

 Voor deze activiteit is er een Outsider monitor voorzien, deze is inbegrepen in de prijs.

 

 

Je kan een lasergame op een andere locatie spelen indien gewenst, maar dan huur je er automatisch ook een Outsider monitor bij. Enkel de monitor weet hoe je de spellen opstart, uitlegt, opvolgt,… Enkel de wapens huren kan dus niet. Meer info over huren op verplaatsing vind je hier.

 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief