De boekingen zijn geopend! Boek nu al jouw avonturen voor ons nieuwe seizoen vanaf april.

The Outsider - Laser Battle

Materiaal

Na een duidelijke uitleg van jouw instructeur, ben je helemaal klaar om jouw laserwapen op de correcte manier te gebruiken en jouw tegenstanders te gaan opzoeken en belegeren. The Outsider beschikt over vier verschillende soorten wapens met onder andere het Belgische wapen FN P90. Alle laserwapens zijn exacte replica’s met vizier en schieten tot wel 200m ver met een krachtige laserstraal. Je kan spelers raken op hun wapen of op de raakpunten op de hoofdband. Via de display op elk wapen kan je de nodige info terugvinden over je score in het spel. Elk team beschikt over zijn eigen wapen en een medic box, waarmee je opnieuw levens kunt opladen. In de loop van de activiteit zal de instructeur nieuw materiaal bovenhalen en introduceren in het spel. Zo doorloop je verschillende missies die je met je team moet voltooien

P90 Defense Weapon (PDW)

De P90 is een licht en compact wapen en daardoor handig in gebruik. Toch is het ondanks zijn kleinere formaat heel effectief op een langere afstand. Zowel enkele schoten als semi-automatisch vuren is mogelijk. 

 

Blaster Machine Pistol

Ultra-compact en ultra-lichtgewicht, waardoor het ideaal is voor jongere spelers. Je hebt een 40mm lens voor een onmiskenbare precisie op lange afstand. 

 

Spitfire Machine Pistol

Een authentiek model geïnspireerd op de Uzi machine pistol en dat ook Call Of Duty spelers zouden kunnen herkennen. Een robuust wapen dat makkelijk is in gebruik en dat met de 40mm lens perfect is uitgerust voor verre afstanden. 

 

Scorpion SMG Laser Tag Gun

Een heel veelzijdig en robuust model dat goed in de hand ligt en in de volle aanval goede prestaties neerzet. Wissel handig af van gewone laserschoten naar semi-automatische schoten.

 

Battle Box

Deze box wordt ook wel de ‘Domination Box’ genoemd en wordt gebruikt in allerhande missies. De box vinden, veroveren, zo lang mogelijk in jouw kamp houden, … zullen allemaal onderdeel zijn van de vooropgestelde doelen. 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief